lauantai 13. joulukuuta 2014

SASKI: Tonttuilua

Moikka!
 
    Mulla oli tunti tänään 12-13 menin Eltonilla ja mentiin kavaljetti tehtävää. Alkuverryttelyssä oikeaan suuntaan poni tuntui hyvältä ja rytmikkäältä, toiseen suuntaan poni oli jäykkä ja tuntui oudolta... Aloitettiin tehtävä ravissa ja se sujui ihan hyvin vaikka edelleen jäykkyyttä oli havaittavissa, taivuttelin ja yritin saada ponia rentoutumaan. Aloitimme työt laukassa, välit tuntui alkuun pitkiltä sillä poni kompuroi, lisäsin laukkaa ja alkoi sujua. Tunti ei mennyt tänään järin hyvin mutta sille ei voi mitään, ensikerralla paremmin. Tunnilla ei ollut kuvaajaa joten siitä ei ole kuvamateriaalia.

   
    Kävin taluttamassa minejä. Puoli neljän aikaan lähdettiin ponin kanssa pellolle ottamaan tonttukuvia :D Nyt kun lumet tuli niin tilaisuus kannatti käyttää hyväksi, sillä lumien pitäisi viikonlopun jälkeen sulaa pois... (koska meillä ei ollut hyvää kameraa, pahoittelen kuvien laatua)

 
❤ Elton näki selvästi jotain mielenkiintoista. ©Nora K.
 
    Elton oli tosi höpelö, kulki kokoajan korvat tötteröllö ja puuskutti oli selvästi kiivaa käydä käpöttelemässä lumen keskellä. Itsestänikin oli tosi hauskaa viettää aikaa ponin kanssa kun on lumi tullut ja oli kirkasta ja raitis ilma! Pimeä tuli nopeasti mutta saatiin paljon hauskoja ja ihania kuvia!



©Nora K.


    Eltonista saa kyllä aivan mielettömän suloisia ja ihania kuvia! Tulisi vain enemmän lunta niin saisi kunnon hangen johon pääsisi leikkimään, eikä joulu ole mitään ilman lunta... Viimeviikolla oli kisat josta saan kuvia ensiviikonloppuna niin kirjoittelen sitten kisapostausta ellei tule jotain hyvää ja mielenkiintoista kerrottavaa ennen sitä.

    Jos teillä lukijoilla olisi jotain ideoita tai toiveita, otetaan mielellään vastaan! Tämä postaus oli aika lyhyt, mutta toivottavasti tästä jotain irtosi. Toivottavasti näitä postauksia jaksetaan lukea innolla ja mielenkiinnolla! :)


  ~ Saski


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!