sunnuntai 12. lokakuuta 2014

EEPI: Viikonloppu 11.-12.10

Tässä tuleepi tämmöinen nopeasti kirjoitettu postaus! Halusin kuitenkin päivittää vähän tapahtumia viikonlopulta tännekin :) Pitemmittä puheitta mennään suoraan asiaan: mukava viikonloppu!


Lauantaina 11.10 menin tallille aamulla siinä klo 10 jälkeen. Hain Ragelan tarhasta ja harjasin sen kunnolla. Olisitte nähneet ponin ilmeen,se ihan tosissaan nautti pyörityksestä. Toisaalta kukapa ei tykkäisi ;) Harjailin siinä ponia kaikessa rauhassa ja pyyhkäisin suitsiakin sen jälkeen. 

Klo 12 alkoi sitten ratsastustunti, ja sai mennä ilman satulaa jos halusi. No tottakai heitin satulan maneesin laidalle ja siinä samassa kengätkin jäi pois. En tiedä miltä teistä tuntuu, mutta mun mielestä on ihan hirveää ratsastaa ratsastussaappailla kun menee ilman satulaa! Menen mieluiten tennareilla tai sitten ihan sukilla, miten nyt tämän tunnin meninkin.

Tunnilla mentiin ihan koulua kunnolla kuitenkin, vaikka suurimmalla osalla ei ollutkaan satulaa. Verryttelyssä Ragela oli aivan super! Saan siihen aina paremman tuntuman kun oon ilman satulaa. Ravissa liikkui eteenpäin kivasti, ja laukatkin nousi hyvin. Jokseen poni oli laukassa hieman vahva edestä mutta se hävisi kyllä :) Mentiin lävistäjällä ravissa lisäyksiä ja käyntiaskeleita. Eli suoraan sanottuna siirtymisiä. Laukassa tultiin vielä sitten ihan normaalisti lävistäjälle ja sitten ennen kulmaa raviin. Raksu teki koko ajan tosi kivasti!

Illalla vielä liikutin Röllin, ja sen kanssa mentiin vähäsen aikaa maneesissa perusjuttuja. Mentiin askellajit läpi ja poni oli kyllä tosi kiva! Siitä on kuitenkin aikaa kun olen ponilla mennyt viimeksi. Käytiin lopuksi vielä Kitin ja Arskan kanssa maastossa kävelemässä. 
Menin tietenkin ilman satulaa, ja tallissa naurettiin kuinka ihanat karvoitukset mulla olikaan pyllyssä Röllin karvoista. Koitin harjata ponin niin hyvin selästä,mutta se ei ilmeisesti auttanut :D Pyykkiinhän ne housut suoraa riensi kun kotiin pääsin! Lauantaina illalla vielä kertasin sunnuntain koulurataa :)

Sunnuntaina 12.10 oli kisapäivä! Heräsin aamulla pirteänä jo ennen kellon soittoa,mikä oli puoli 9. Söin aamupalan, vaihdoin vaatteet ja lähdettiin ajelemaan tallille puoli 10 aikoihin. Tallille saapuessani katsoin varusteet, pesin saappaani ja vaihdoin Ragelan satulaan valkoisen huovan. Sitten hain Raksun sisään ja rupesin harjaamaan, onneksi puhdasta ponia :)
Pikkuhiljaa päästiin maneesiin jo verryttelemään. Verkassa poni oli tosi mukava mutta vähän tahmeahko. Vasemmalle taas vähän jäykkä. Rata meni tosi hyvin, vaikka kulmassa olikin yhdessä kohtaa jotain tosi pelottavaa. Ehkä siellä oli taas villipeto joka saattaisi syödä pikku ponin suihinsa, eihän sitä koskaan tiedä! Sijoitus oli yhdeksästä ratsukosta neljäs!♥ Jee! Eikä ollut muuten paljosta kiinni ettei sijoituttu ;) Ensi kerralla sitten! 

Lopuksi käytiin ponin kanssa metsässä kävelemässä. En jaksanut itse kivuta selkään enää joten päätin lähteä jalkaisin. Oli kerrassaan mukava viikonloppu!:)


Metsässä kävelemässä koulukisojen jälkeen♥ (c) Henna R.

  

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!
♥:Eepi


2 kommenttia:

  1. Ompas teillä kaikilla ihana tyyli kirjoittaa! Hirmuisen ihania poneja sekä mielenkiintoista asiaa! Kuvia saisi olla enemmän minun makuuni. Bannerikin on huippusöpö! :)

    http://ponisankarit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Käyn kurkkaamassa sun blogia kanssa! ;)
    -Eepi

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!