sunnuntai 12. lokakuuta 2014

SASKI: Sitä sun tätä :D

Moikka! Kirjotan taas pitkästä aikaa :D Koulun ja koeviikkojen takia en ole jaksanut/ehtinyt paljoo kirjottelee, mutta nyt ryhdistäydyin ja kaivoin koneen kaapista. Koulusta puheenollen, kokeet on menny ihan kivasti ja jakso-arvioinnit tuli! Äidinkieli 9, Enkku 9, Matikka 8, Biologia 9, Terveystieto 10, Ymh 8. Onneksi syysloma alkaa ja saa vähän lepuuttaa silmiä, jos saa... pikkuveljille pitää varmaankin kokkailla jotain courmeeta ja niitä täytyy vahtia, tai sit lähettää ne hakeen hesestä ruokaa ;) Toivottavasti ehtii tallillakin käydä :)


11.10 Lauantai, menin Ebonylla ja mentiin ilman satulaa ja väsättiin jotain lävistäjiä. oltiin maneesissa meitä oli vissiin 6, oltiin koko maneesissa. Heti alkuverkassa aloin mietiin rytmiä, taipumista ja tasapainoani :D Tein pysähdyksiä, voltteja ja paljon kaikenlaisia kaari-uria ja kiekuroita. Lopputunnista Ebe tuntuki ihan järkevältä. Tehtävät onnistu yllättävän hyvin, vaikka välillä tehtiinkin vähän väärin (onkohan mulla ymmärryksessä jotain vikaa :D) Laukassa lävistäjät oli kivoja, vaikka tilaa oli vähän saatiin sieltä se haluttu suoritus! Pakko kyllä sanoo, että on peppu vähän kipee siitä ratsastamisesta! Jouduin lähteen heti tunnin jälkeen, koska käytiin kaupassa ja lähdettiin asuntovaunulla pikkuiselle reissulle, minkä takia en päässyt tänään kisaamaan :/ (tässä vielä kuva viimeviikolta, 4.10, kun menin Ebellä)






Valmennuksiakin meillä on ollut, en oikein muista kunnolla mistään mitään :D Meillä oli valkku 4.10 hypättiin niitä jumppapalloja, kapeeta ja porttia, Eepi postauksessaan jo tästä valkusta jotain kertoikin. Kivaa ja mielenkiintoista se olikin. Pari kieltoa portille tulikin ja maneesin ovella oli hurjia ihmisiä...

Wihii :D (c) Maria V.







(c) Veera S.
Tossa jokunen aika sitten meillä oli myös valmennus, päivämäärästä ei oo mitään hajua, mutta muistan tunnin ;) Hypättiin suhteutettua, sarjaa ja trippeliä, oli ihan suuper kivaa ja ponilla oli vauhti päällä :) Hain hyvää rytmiä ja takajalkoja alle. Ajattelin aina myös omaa mukautumistani, koska kuvista ja videoista olen huomannut, että jään hypyistä vähän jälkeen ja mukautuminen ei ole ihan parasta luokkaa... lähinnä ajattelin tietysti esteen yli ;) Elton oli vauhdikas aina yksittäisillä tehtävillä ja laukannostot oli aika mielenkiintosia, kun mentiin ratana huomasin, että poni alkaa hyytyä, pohkeet pitää olla hyvin mukana ja pitää ajatella sekä eteen ja yli :)

(c) Veera S.
(c) Veera S.




Koska Blogger on niin ärsyttävän monimutkainen kuvat on kauheena kökkönä tossa, en jaksa enää riidellä tän koneen kanssa, joten ne on noin. Pahoittelen :D

5.10 Sunnuntaina, oli estekisat! Meillä meni ihan hyvin (menin tietty Eltsillä). Meidän rata alkoi hyvin ja vauhdikkaasti... neljännelle esteelle tuli ratsastajan moka ja tuli kielto. Kaarre esteelle oli huono ja pohkeet unohtu jonnekkin, periaatteessa vois sanoa, että unohdin ratsastaa :D Loppurata sujui hyvin ja aika reippaasti kiellosta huolimatta, vähän se käi harmittaan, mutta olen silti tyytyväinen. Olihan noi kisat ekat puolenvuoden saikun jälkeen ja toiset tolla ponilla! Seuraavista kisoista haetaan sit se voitto ;) (vaikkei se tärkeintä ookkaan).





~Saski



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!