perjantai 10. lokakuuta 2014

EEPI: lomatunnelmissa,talliarkea+kuvia!

Vihdoista viimein taas jaksamusta kirjoittaa tännekin! Tästä tuleekin aika kuvapainotteinen postaus. Aivot ovat jo syyslomalla. On ollut tässä syksyn mittaa tosi paljon kaikenlaista ohjelmaa ja menoa. Väsymys pukkaa päälle, ja tässä on vähän kaikenlaista kouluun liittyvääkin. Yksi asia niistä on että oon vaihtamassa koulua. En nyt tässä rupea kamalasti mitään selittelemään, mutta minusta päätös tulla lähemmäksi kouluun on oikea. Nykyinen kouluni on siis liikuntapainotteinen ja suhteellisen kaukana kodistani.
Syysloman (ensiviikon) jälkeen pääsen sitten uuteen kouluun opiskelemaan. Tai ainakin yrittämään opiskella :D Tosi juttu on nyt se että loma on tulossa, enkä kouluasioita jaksa ajatella. En sitten yhtään.



Rölli 15.7.2014 ©Eepi





Ragela 15.7.2014 ©Eepi





Kuva elokuun 2014 valmennusleiriltä, Eepi&Ragela ©Hanna A.



Tässä syys- ja lokakuun aikana olen käynyt ihan normaalisti ratsastustunneilla ja valmennuksissa. Oon mennyt mm. Vapulla ja Niilolla. Vapun kanssa mentiin koulua ja alkutahmeuden jälkeen muori kyllä virittyi ja siitä muuttui ihan toinen heppa! 

Niilolla oon mennyt pariinkin otteeseen, kun samana päivänä on ollut valmennuksia niin oon mennyt valmennukset sitten Ragelalla ja tunnit jollain muulla hepalla. Molemmilla kerroilla menin Niilolla koulua. Tykkäsin tosi paljon hepasta! Vauhtia löytyy ihan tarpeeksi, mikä tietenkään ei haittaa! :D


Eepi&Linda heinäkuun 2014 maastoesteleirin leirikasteessa,jonka isommat tytöt pitivät meille :D (ei toki säälittävää)  ©Hanna A.


4.10 oli normaali ratsastustunti. Menin sillä tunnilla jo aiemmin blogissa esiintyvällä Poeesialla. Odotin varsin vauhdikasta tuntia, mutta sitä ei ihan onneksi tullut.
 Meitä oli 5tunnilla, ja koko iso kenttä verkassa käytössä joten tilasta ei ainakaan ollut puutetta. Verryteltiin ihan normaalisti ja koitin saada jonkinmoista tuntumaa hevoseen. Tein siirtymisiä ja sellaista perussettiä mitä nyt yleensäkin. Tehtävänä oli ihan simppeli kahdeksikko, eli keskellä suoristettiin ja vaihdettiin asetus uuteen suuntaan. Kun se sujui, tehtiin vielä pieni voltti keskikohtaan ja voltin jälkeen samaan suuntaan minne voltti oli tehty. Tiedän että olen kaikkea muuta kuin taitava selittämään, mutta ehkä ymmärsitte. Tai sitten ette. Ihan  miten vaan. Poeesia tuntui tosi kivalta eikä se juossut koko aikaa alta pois. Tehtävä sujui ihan mukavasti kun itse ei ollut hätäinen vaan keskittyi ja teki rauhassa :)


4.10 Poeesia ©Linda P.
                                   



4.10 Poeesia ©Linda P.

4.10 Poeesia ©Linda P.



Myöhemmin samana päivänä eli 4.10, meillä oli estevalmennus. Sitä ennen oltiin auttamassa 
 toisia estevalmennuslaisia, kun he hyppäsivät erikoisesteitä. Olisitte vaan kuullut sen huutamisen,tanssimisen ja hyppimisen mitä meidän piti pitää kun olimme pelotteita! Lauleltiin ja tanssitiin niin rajusti että hikihän siinä tuli. Hyvä kun jaksoi mennä sen jälkeen ratsastamaan itse. 
Hypättiin myös erikoisesteitä valmennuksessa. Ragela liikkui eteenpäin, ja teki muutenkin kivasti kaiken minkä pyysinkin. Hypättiin jumppapalloestettä, kapeaa estettä ja porttiestettä. Ensin hypättiin yksittäin, ja sitten ratana. Ragela ei tuijotellut ollenkaan erikoisesteitä, vaan selvitti mallikkaasti. Oli kyllä varsin mukava tunti kun poni tuntui myös tykkäävän.
 


 
Entinen valkkuheppa Carter,syksy 2013 ©Linda P.






Kesä 2014. Eepi&Ragela ©Ronja A.




5.10 meillä oli estekisat. Hypättiin 70cm, mutta se suoritus meni vähän puihin jos voi sanoa. 
Kisaverkassa poni oli hyvä ja kuunteli, niinkuin alkuradallakin. Sitten tuli se sarja jolle poni oli sitä mieltä että ei voida mennä!! No poni luikahti ohi. Kuski ei ollut ihan hereillä, mutta oletin ponin kyllä hyppäävän.. Meinasin tippuakin siinä samassa kun poni laski päänsä. Roikuin siinä sitten aikani ja taisi mua siinä radallakin naurattaa pikkusen! :D Keräsin voimat ja kannustushuutojen saattamana vaivalloisesti sain itseni ponin kaulan alta takaisin satulaan! Poni luikahti siis toisenkin kerran, joten meidät hylättiin. Jälki-ilmottauduttiin 60cm, ja sehän meni varsin mallikkaasti! Hieman erilaista menoa kun viimeksi. Puhdas rata ja ruusuke! Hieno Ragela ♥ Nykyään mua vaan kyllä naurattaa mun mokailut radalla, niitähän tässä lajissa sattu vähän kaikille. Ensi viikolla päästään kuitenkin kouluradalle :)





Eepi&Ragela 2.10 ©Kiti S.






Sunnuntaina 12.10 on tulossa koulukisat, joihin olen menossa Ragelalla. Niistä varmasti postausta sitten erikseen. Huomisesta myös luultavasti tulossa postausta, aika tallipainotteinen syysloma tulossa!
Hyvää lomaa niille joilla loma on, ja mukavaa syksyn jatkoa kaikille! :)


♥: Eepi 










2 kommenttia:

  1. Kuvat ovat selkeitä ja ulkoasu hieno. Blogin otsikko jää vähän piiloon. Tekstiä on mukava lukea.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon :) näitä kommentteja on aina mukava lukea!
    -Eepi

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!