maanantai 24. marraskuuta 2014

EEPI: poniratsastuksia ja lisää poniratsastuksia!

Vihdoin viimein ehdin tänne päivittelemään, jatkossa yritän olla aktiivisempi!  Koulussa on kaikenlaista ja reenejä sekä pelireissuja pukkaa päälle.

Muutama viikko sitten meillä oli leiri, ja jäätiin tallille tavalliseen tapaan yöksi. Mulla oli sunnuntaina menoa joten olin leirillä vaan lauantaina. Eli muutamien kanssa mentiin jo perjantaina yöksi, loput tulivat lauantaina. 

Perjantaina illalla ratsastin Ragelan kun sitä ei oltu laitettu tunnille. Kukaan ei ollut kuvaamassa mutta toisaalta meno olikin aika kamalaa. Poni kyttäsi aivan kaikkea! Noh, lauantaina mulla oli klo12 oma kurssitunti. Heräiltyämme leiritalosta suuntasimme talliin katsomaan ratsut ja sieltä aamupalalle. Listassa lukisi että menisin Bambilla. Hypättiin ja Bambi olikin ihan super kiva! Videoita ja kuvia tästä tunnista en ole vieläkään saanut joten siitä ei ole mitään materiaalia. Tosin ponipoppoon youtubekanavalta leirivideosta löytyy pari pätkää :)

Keskiviikkona 19.11 liikutin Ragelan. Pääsin tallille jo kahden aikoihin kun meillä oli koulujen väliset salibandypelit. Tehtiin maastakäsin juttuja enimmäkseen, mutta kiipesin selkään ilman satulaa ja ravailtiin ja työstettiin pääasiassa käyntiä. 

Torstaina 20.11 liikutin myös Ragelan. Tälle kerralle sain myös yllätysyllätys kuvaajan! Siitä iso kiitos Kitille ja Hannalle :) Aloitettiin taas vähäsen maastakäsin jutuilla ja otettiin parit pomput pikkuristikolle. Keskittyminen neidillä taisi olla vähän jossain muualla. Tallin ihana suokkiori pisti neidin keskittymisen aivan muualle kuin minuun ja minun antamiin apuihin :D

 Kuvat torstailta 20.11 © Kiti S. / Hanna A. kiitos paljon!!♥








No torstainakin menin selkään vielä ja satula oltiin jätetty taas talliin. Poni toimi selvästi paremmin kuin edellisenä päivänä. Menin kaikki askellajit läpi, vaikka poni olikin pikkusen tahmea (ihan vähän vain) olin silti siihen tyytyväinen.
Kuvissa se näyttää huomattavasti paljon paremmalta kuin miltä tuntui :D










Tässä nyt tälläinen pikainen postaus, lupaan kirjoittaa heti kun mieleen tulee jotakin mikä saattaisi kiinnostaa teitä lukijoita!! 

Ainiin, meidän tallilla järjestetään 30.11 avoimet ovet, joissa on ohjelmassa erilaisia ratsastusnäytöksiä ja talutusratsastusta. Itse olen menossa esiintymään ponileikkeihin Roodos-ponilla. Ensin oli tarkoitus mennä ehkä Ragelalla, mutta Roodos saattaa olla ehkä kuitenkin se turvallisempi vaihtoehto joten siihen päädyttiin ;)

♥: Eepi

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus, Raksu on niin söpö otus.. :D ♥ Harmi kun se ei pääse avoimiin oviin, olis voinut olla ihan viihdyttävää.. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin raksu on♥ Voi ei mitäköhän siitä olis oikeesti tullut! Se olis karauttanu päätyovesta pois paniikissa ja painellu pitkin mäkkylän maita :'D

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!