maanantai 3. marraskuuta 2014

LINDA: Päivittelyä

Ciao (c) Hanna A.

Kunpa se lumi jo sataisi maahan, ettei tarvitsisi enää palata kotiin litimärkänä yltäpäältä kurassa! Tai vaihtoehtoisesti paluu kesään, lämpimään ja valoisaan. Kaikista vuodenajoista syksy on juuri se masentavin, synkin ja tylsin, että voinkin vihata vuodenaikaa näin paljon...

Tänään löytyi pitkästä aikaa vapaata, joten täytyi heti tulla päivittelemään! Kuvaajiahan minulla ei juuri koskaan ole, joten tuoretta kuvamateriaalia en saa lisättyä. Tyydytäänpä siis edelliskesän ja alkusyksyn kuviin.

(c) Veera S.
(c) Veera S.
(c) Veera S.

Sain tuntiasiani selvitettyä ja lopputulos on se, että lopetan kurssitunneilla käymisen kokonaan. Ratsastelu jatkuu Ciaon kanssa keskiviikkoisin kouluvalmennuksessa ja torstaisin estevalmennuksessa Jutalla molempina päivinä klo 19-20. Kidzeissäkin jatkan niin pitkään, kun se antaa enemmän kuin ottaa.

Ponipoppoo. (c) Hanna A.



Ensimmäinen "este" saikun jälkeen, ravista :') (c) Hanna A.

Röllin kanssa touhuilu jatkuu maastakäsittelyn ja maastoköpöttelyn parissa, sillä minulla ei ole yhtään ylimääräistä ponin vuokraamiseen. Eilen touhuiltiinkin maneesissa, kiltisti se seuraa ja peruuttaa pyynnöstä, mutta suurena ongelmana pidän Röllin ihmisläheisyyttä, sillä juoksuttaessa on aina todella hankalaa saada poni lähtemään pois viereltä. Tätä tulikin sitten harjoiteltua ja alun hankaluuksien jälkeen riitti siirtyminen taaemmas ja raipan nosto takana, jolloin Rölli lähti kiltisti astelemaan poispäin. Ei peruuttelua, ei kiskomista, eikä vastahakoista potkuttelua. Katsotaan, täytyykö seuraavalla kerralla taistella yhtä kauan, vai iskostuiko sinne kalloon jotakin.

"Cheese!"
Hauska pomppufiilis, "laukka" oli kaksitahtista... (c) Katja I.
"Joo, kyllä mä posetan"

Pari hankintaakin on tullut tehtyä, kumiohjat sekä halvat, mutta toimivat chapsit. Enää en kestä sitä Ciaon ohjien temppuilua, joten toivottavasti nämä uudet ohjat hoitavat hommansa. Vanhat chapsini olivatkin sitten niin tuhannen palasina (ja vuosimallia 1990), että uudet tulivat todella tarpeeseen. YRa-takkikin on vihdoin hankittu! Enää hankintalistalla on kaikennäköisiä heijastimia, juoksutusraippa, saappaat, varmasti ehjä kypärä, kisahousut, kisatakki, talviratsastushanskat, hevonen... Ei mitään suurta tai kallista siis! ;)

Ensimmäinen tippuminen Ciaolta. (c) Hanna A.
Merihirviö? (c) Hanna A.

Viikonloppuna on valmennusleiri, enkä malta enää odottaa! Yövymme leiritalossa perjantaista sunnuntaihin ja ratsastamme molempina päivinä ilman satulaa. 30. päivä on luvassa myös Jutan tallin avoimet ovet, jonne ilmoittauduin ponileikkeihin, olenhan
sentään lapsi parhaassa leikki-iässä, heh!

Loppuraveja piiitkällä kaulalla. (c) Veera S.
Tunnelmakuva...


Täytyisi kyllä keksiä joitakin erikoisempia postauksia näiden normaalien selostuspostauksien lisäksi, mutta kun pää lyö tyhjää! Monesti olen yrittänyt kyllä lisätä videon, mutta kun ongelmia on ainakin tuhat ja satayksi... Kaikista hankalinta on se, että en pysty jättämään videota keskeneräiseksi, sillä koneeni ei tallenna keskeneräistä projektia. Tai imovie (väittää tallentavansa automaattisesti, mutta aina kaikki katoaa). Tai olkoon sitten mikä tahansa, en vaan yksinkertaisesti osaa, sillä olen todella tumpelo tekniikan kanssa. Montaa tuntia enempää ei viitsisi koneen ääressä istua, sillä ruudun tuijottaminen kyllä tuntuu kunnon päänsärkynä. Keskittymiskykykään ei pidemmänpäälle riitä, jolloin rytmitykset ja idea menee ihan päin metsiä. Ja sitten vielä...

Toinen hyppää niin innoissaan! (c) Veera S.
(c) Veera S.

 
Paljon on tehtävää, kouluun täytyisi alkaa nyt ihan tosissaan panostamaan, että pääsisin edes luokaltani. Blogille täytyisi keksiä uusi ulkoasu, mutta kun en sitäkään pysty tekemään, sillä koneelleni ei pysty lataamaan mitään toimivaa kuvanmuokkausohjelmaa, enkä omista banneriin sopivaa kuvaa. Lisäksi talleilua tulee keskimäärin neljänä päivänä viikossa, joten aikaa jää vielä entistäkin vähemmän tylsälle opiskelulle. Ei tässä mitään muuta ongelmaa ole, mutta en koskaan lue kokeisiin, joten numerot on helppo arvata. Väsymyksen, huonounisuuden ja myöhäisen unirytmini takia myöhästymisiä on jo aivan liikaa, eikä mulla ole motivaation ripettäkään koulujutuille.

Pamela polskii, poni kävi ihan uimassa asti! (c) Sonja I.
Pusuponi. (c) Sasa H.
Ossi-aasin poseerauksia.

No, ehkä tästä selviän ja nousen taas omille kintuilleni. "Kasiluokka on pahin", niin ne väittää ja toivottavasti puhuvat totta. Kuvaajia toivottavasti tulee edes joskus minunkin ollessa linssin etupuolella. Täytyy varmaan alkaa lakkoilemaan kameranaishommassa, sillä ei mulle ole mitään hyötyä monien tuntien seisoskelusta kylmässä ja sen lisäksi vielä useamman tunnin kuvien selailusta lähettelemisineen.

(c) Hanna A.
Maastoesteillä, Ciao tykkäsi kyllä kyttäillä... (c) Hanna A.

Joululaulujen soittoa olen jo alkanut harjoitella, ettei pianonsoittotaidot ihan pääse uupumaan. Kumma kyllä, että nyt, kun sen harrastuksen lopetin, on motivaatio harjoittelemiseen palannut. Toistaiseksi en kuitenkaan ole palaamassa tylsien asteikko- ja kadenssiharjoitusten pariin, vaikka mielenkiinto uuden oppimiseen onkin noussut aivan uudelle tasolle.

Onistuneen valmennuksen jälkeiset fiilikset. (c) Hanna A.

Tästä on hyvä jatkaa tulevan viikonlopun toivottavasti onnistuvaan valmennusleirivideoon, jos vaan saadaan kuvaaja sekä yhteistyö tietokoneen kanssa toimimaan!
(Pahoittelut jälleen supermegatylsästä postauksesta, jossa asiat ovat sikinsokin! Myöskään kuvat eivät asettuneet samalle linjalle, vaan pomppivat missä sattuu, mutta kun ei vaan toimi!)


♥: Linda

1 kommentti:

  1. Mä ainakin pääsen teidän leirin kuvaileen, kun siellä koko viikonlopun oon. :) Kiva postaus!

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!