sunnuntai 30. marraskuuta 2014

SASKI: Menneitä menoja

  Heips!

 Tosiaan mä oon kirjotellu tänne tosi laiskasti, pahoittelut siitä. Koeviikot on alkaneet taas ja kokeita on aivan liikaa mun makuun... Meillä on ollut koulussa kauheasti ohjelmaa. Nenäpäivä, koulumme keräsi n.700€. Meillä oli koulussa torstaina "porukkapäivä" eli sellainen leikkimielinen kilpailu jonka takia iltapäivän oppitunnit jäivät pois, toisaalta, se ei mua haittaa kyllä yhtään.


  Meillä oli kidz-valmennusleiri toissa viikonloppuna, oltiin tallilla yötä. Menin valkun Ebonylla, sillä mulla on pieni poniongelma...Valkussa keskityimme istuntaan ja apuihin. Ebony oli tosi kiva vaikka alkuun oli aika tahmeeta menoa... Molemmista tunneista jäi hyvä mieli. Sunnuntaina me hypättiin mini sarjaa, mutta ideana olikin istunta ja ehkä me vähän hassuteltiinkin. Mentiin ilman jalustimia, jalustimilla, lyhyillä jalkkareilla, pitkillä jalkkareilla ja ilman kättä. Otettiin kengät pois loppuvaiheessa, meidät pistettiin seisomaan satulaan. Koska Ebony on korkea hevonen tuntui aluksi aivan hirveältä nousta seisomaan, kun pää on reilussa kolmessa metrissä. Mentiin myös maailman ympärysmatkaa. Loppuravit olikin aika mielenkiintoiset. Mentiin ihme possujunaa ja laulettiin "porsaita äidin oomme kaikki" keventäminen tuntui tosi oudolta ilman kenkiä, satulan kanssa. :D

  Sunnuntai-iltana meillä oli hubertusratsastus. Menin siihen Ebonylla, ideana oli saada "kettu" kiinni ja irrottaa siltä häntä, samalla piti huutaa "halalii" jos mieli voittaa. Lindahan sen taas voitti.☺ Aika vauhdikasta menoa se oli. Ihan sairaan kivaa! Ensvuonna me kyllä voitetaan! ;D Sunnuntai-iltana sitten pakkasin vielä nopeasti kouluviikon tavarat.


 15.11 Lauantaina menin Allulla tunnilla, mentiin kahdeksikkoa, ensin ravissa ja keskityimme taipumiseen ja uuden suunnan hallitsemiseen hepan kanssa.
Allu oli tosi kiva, alkuun tahmeahko. Loppuvaiheessa nostettiin aina laukka uuteen suuntaan. Se onnistui yllättävän hyvin ja heppa tuntui kivalta.


 Tosiaan maneesikausi on alkanut ja kenttä jäi... täytyy vaan tottua tuohon maneesin ahtaassa tilassa työskentelyyn. Vaikka maneesissa ei niin paljoa tilaa ole, on se aina parempi kuin huonolla kentällä, pakkasessa yrittäminen. Onneksi kuitenkin se maneesi on!
Röllillä ratsastulun jälkeen käytiin pieni metsälenkki
©Linda P.

❤©Linda P.


~Saski



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!