lauantai 16. elokuuta 2014

tallilla 16.8

Tänään mentiin tunnilla pohkeenväistöö ja vastalaukkaa. Aloitettiin tehtävä oikeasta kierroksesta pitkän sivun alusta (ei kuitenkaan ihan uralla) suoristus, väistö oikealle, suoristus ja vasen laukka, eli vastalaukka tässä tapauksessa. Ihan sama juttu tehtiin siis vasempaan suuntaan. Eli nostettiin oikea laukka väistön ja suoristuksen jälkeen.



Menin tänään Eltsillä. Alkuravit oli vähän sählä, mutta kerrankin pohkeet oli ns. "olemassa" :D Eltsi kuunteli tänään pohkeita hyvin ja samalla yritin saada takajalat alle. Laukka oli ok. Tein tai ainakin yritin tehdä paljon nostoja, pysähdyksiä ja temponmuutoksia. Vasempaan laukka oli huomattavasti parempi kuin oikealle. Aloitettiin tehtävä oikeesta kierroksesta. Alkuun takajalat meinas karata liikaa ja etuosa jäädä paikalle, mutta tuli hyvin loppuun. Vastalaukka nousi kerran väärin, muuten meni hyvin :) Vasempaan kierrokseen rupes onnistuun heti paremmin: etujalat oli mukana, poni oli virkee ja vastalaukka nousi oikein. Oli vasempaan hieno ja rupes lopussa hymyilyttään väkisin. Hieno poni ♥ Loppuravit oli oikein kivat. Takajalat alla ja askel pitkä. Oon tyytyväinen vaikka tiedän että aina on parannettavaa :)

Menin Ragelalla ja poni oli taas oikeesti ihmeen reipas :D Vaikka se ei reippaalta välttämättä näyttänyt, niin tuli hyviä pätkiä kun takajalatkin oli kunnolla alla. Verkassa poni liikkui hyvin eteen, mutta ei oikein taipunut. Ulkoavut ei meinannu mennä ihan kunnolla läpi volteilla ja ympyröillä, mutta kyllä sekin muistu mieleen hetken päästä :) Kun alettiin tuleen tehtävää oikeesta kierroksesta, poni meinas usein lähteä juokseen alta pois. Pohkeenväistö sujui ihan hyvin vaikka aina ei niin ns. "suurta" väistöä tullutkaan. Ragela kuitenkin liikkui kerrankin väistöissä eteenpäin joka on hyvä juttu! Vastalaukat nousi myöskin hyvin oikealle. Aluksi laukka oli vähän tahmasta mutta kyllä se siitä. Vasemalle tuli sitten uudet ongelmat. Väistö sujui melkeimpä paremmin kuin oikeelle mutta vastalaukan noston yhteydessä poni meinas aina lähtee vasemmalle karkuun. Saatiin kuitenkin korjattua ja laukka oli ponnekasta ja takajalat oli paremmin alla. Loppuraveissa poni oli tosi rento ja taipui oikeasti rehellisesti myös vasemmalle ♥


Elton ©Linda



Eepi & Ragela ©Linda



Sasa & Elton ©Linda





Eepi & Ragela ©Linda






♥: Sasa & Eepi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!