perjantai 22. elokuuta 2014

VIIKKO TAKANA!

Palasin Anniksesta tänään kotiin. Viikko meni todella nopeasti! Oikeastaan Anniksessa viikot menee hujauksessa. Lukkarini on aika mielenkiintoinen, menen joka päivä yhdeksään ja pääsen neljän paikkeilla. Kämppiksenäni on paras ystäväni, onneksi. Olen väsynyt, sillä viikon mittaan on tultu valvottua vähän liikaa. Olen onnistunut yhden unohduksen ja yhden myöhästymisen saamaan... olen kyllä myös saanut liikunnasta ja englannista plussan ;)

 Aamupala on joka päivä klo. 8.00, en ole kyllä joka päivä jaksanut herätäkkään ja sit on tullut nälkä. Onneksi kuitenkin lounas on 10.30-11 ja siinä välissä ehtii myös käydä vaihtamassa kirjat asuntolassa. Välipala onkin sitten 14-14.30. Päivällinen sitten joskus 16 aikaan en oo varma millon se alkaa ja millon se ees loppuu... meen vaan syömään jossain vaiheessa. Iltapala on 20.00. Asuntolassa on telkkari (vanha, mutta toimiva), sohva, keittiö, kaksi vessaa, parveke, kaksi suihkua ja huoneet tietysti.  Tottakai myös neljä pesukonetta.


Luokallani on 19 oppilasta viisi niistä on poikia, loput tyttöjä :P. Itse viikolla ollaan tietysti opiskeltu ja koulupäivän aikana ei saa koulun alueelta poistua. Vapaa-ajalla saadaan mennä mihin halutaan, mutta pitää muistaa että asuntolan ovet menee yhdeksältä kiinni, eli ei kannata myöhästyä tai punkaa ulkona :D. Koko viikko ollaan vapaa-ajalla uitu, katsottu telkkaria, syöty liikaa karkkia ja pidetty hauskaa.

Valinnaisaineina minulla on ekassa jaksossa kiinteistönhuolto ja ympäristönhoito, kaksi tuntia molempia joka viikko. Tänään oli ympäristönhoitoa, jossa kävimme traktorin peräkärryllä matkustaen lähitilalle hakemaan kanoille ja koulun eläimille ruokaa. Saimme poimia auringonkukkia kotiin tuliaisiksi ja opettajamme kertoi kukkia olevan pellolla n.8000, sitten vähän siistittin pihaa nokkosista.

Tässä koulun lähialueella ei ole kuin kaksi kauppaa :). Siwa, joka menee remontiin ja Tarmo lähikauppiaan super kallis turha kauppa :D Siwasta saa kyllä kaiken mitä tarvii, vaikka tosi pieni ja ahdas siwa se onkin. Lähimmät isot kaupat ja kauppa keskukset on pälkäneellä ja kangasalassa. Uimaranta (hyvä sellainen) on kilometrin kävelyn päässä. Oikeestaan täällä ei oo mitään erityisen hienoo nähtävää, tälläinen pieni kylä tämä on vaan :) Ei vaan silti tekemistä puutu. Pitää käydä kattomassa noita heppojakin tosta lähitallilta, jos jaksaa ja ehtii.

Huomenna sitten tallille ja ratsastaan siitä kirjotan huomenna, toivottavasti saan myös kuvia :)


~ SASKI

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!