perjantai 8. elokuuta 2014

Tästä lähtee!

Hevosrakas kolmenkopla siirtyy bloggailun pariin. Kirjoittelemme aina ponivuokrauksista, tunneista, valmennuksista ja varmasti muustakin, kun siltä tuntuu.
 
Eepi&Merri © Linda

Yhteisen blogin pitäminen oli alkuun ihan vaan hatusta vedetty extempore-idea, mutta vähitellen asiaa miettiessä on tullut oikeasti se fiilis, että nyt tehdään se blogi! Pari kuukautta asia on hautunut, mutta vihdoin saimme lopullisen päätöksen aikaan ja tässä sitä nyt ollaan. Yhteinen blogi tuntuu edelleen hyvältä idealta, toivottavasti tuntuu vielä jälkeenpäinkin.
 
Linda&Rölli © Eepi
Ciao © Hanna A.

Nyt on jälleen uusi lukuvuosi käynnistymässä ja piakkoin saapuu sateinen syksy, jota seuraa talven kylmät pakkaset, jotka saavat ainakin itseni enemmän tai vähemmän horrokseen. Huominen päivä menee pikkuveljeä vahtiessa hyvän ystäväni kanssa, sunnuntaina valmistaudun henkisesti ensimmäiseen kokonaiseen kouluviikkooni. Mitään erityistä ei ole nyt tapahtumassa, joten eiköhän tämä riitä tälle kerralle.

Toivonmukaan Eepi ja Sasa saavat huomiselle tunnilleen kuvaajan ja pääsevät kirjoittelemaan tekemisistään vähintäänkin vanhojen kuvien säestyksellä!

Meidän rasavilli Sasa keikkuu Ebonyn selässä, ei malta pysyä sekuntiakaan paikoillaan. :D © Hanna A.



♥: Linda

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!