sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Syksyisiä tunnelmia

Säät on alkanu jo hieman kylmetä, vaikka tänään olikin suhteellisen lämmintä :) Syksy alkaa jo tulla ja sen kyllä huomaa. Yöt ovat kylmiä ja paksumpia vaatteita saa jo kaivella kaapeista ja vaatehuoneista.

 Olin tossa torstaina 11.9 liikuttamassa Ragelan. Maneesissa oli menossa valmennus ja kurssitunti joten en mahtunut sinne. Kenttäkin oli tosi huonossa kunnossa joten menin pellolle. Itseasiassa olisin muutenkin varmasti mennyt, vaikka tilaa maneesissa olisikin ollut. Oli niin ihana syksyinen sää :) Pakko on vielä nauttia keleistä kun niitä vielä on! Mentiin ponin kanssa siis metsään ensin kävelemään, ja sen jälkeen pellolle ympyröille vähän jolkottelemaan. Mitään kovin ihmeellistä en siis tehnyt. Pari kertaa päästeltiin laukkarataa ja ponilla oli kivaa! Ragela meni korvat hörössä ja ihan selvästi tykkäsi! Meillä molemmilla olikin tosi kivaa ja toivon että päästäis vielä laukkaradalle päästelemään ennen kurasia kelejä ja kylmiä ilmoja.

Ragela & Eepi 11.9 © Lotta S.


Lopuksi ravattiin huolella loppuravit, ja voin kehua että poni teki koko ajan hyvin töitä ♥ Ragela kuunteli avut, ja laukatkin nousi hyvin. Käytiin vielä lopuksi metsässä kävelemässä.


11.9  © Lotta S.

Tässä syksyn aikana ei oikeen oo tapahtunut mitään ihmeellisempää. On ollut tunteja, ja silloin se valkkuleiri viime viikonloppuna. Kisoja on nyt aika paljon tiedossa, ja myöhemmin syksyllä  erilaisia tapahtumia :) Meillä on valkku ainakin 18.9 mutta siihen en pääse. Sitten 4.10 on valkku ja 5.10 Mäkkylä Cup -estekisat. 12.10 on Mäkkylä Kierros- koulukisat, 9.11 on junnujen hubertusratsastus (päästäänkö puolustamaan viime vuoden mestaruutta?), 23.11 Koulukisojen finaali ja 7.12 estekisa finaali :) Marraskuun tienoilla meillä on myös viikonlopun mittainen leiri.



Linda poseeraa jätesäkkiasussaan viime viikonlopun leirillä :D © Katja N.



 Jospa saataisiin tässä jossakin kohtaa tehtyä se postaus siitä leiristä. Meillä oli ihan mahtava viikonloppu! :) Tuntui vähän tylsältä lähteä kotiin, olisi voinut jäädä vielä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Tähän loppuun mun on nyt pakko laittaa vähän vanhoja kuvia mitä koneen kätköistä löytyi :D


Piteris ekalla ratsastuskerralla ♥ ikävä:( © Alisa P.






Ciaolla estetunnilla kesällä 2013 © Carola M.


Ponipoppoo kokonaisuudessaan, ja varsin edustavana kuten aina ;)





Mitäs tykkäsitte tälläsestä postauksesta? 
Kommentteja ja ehdotuksia tulemaan :D

♥: Eepi



6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia kuka nok otti noi ekat kaks kuvaa

    VastaaPoista
  2. Kuka on piteris ja onks toi lotta.s joku sun kaveri kun tunnen nimittäin yhen sen nimisen tyypin ja ihana blogi teillä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piteris oli ennen kaverini tallilla,mutta myytiin sieltä pois hyvään kotiin! :) Lotta on yksi tallilainen
      -Eepi

      Poista
  3. Sainks mää vaan noi kaks kuvaa oliks siel muita onnistuneita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sielä enemmänkin kuvia,kaikkia en nyt tähän voinut pistää :)
      -Eepi

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!