tiistai 2. syyskuuta 2014

Höpöttelyä + kuvia!

Pikkuhiljaa olen flunssaani voittamassa, lähes tervehtynyt olokin jo on. Pääsin kuin pääsinkin lauantaina tallille ja päädyin sinne myös sunnuntaina, kun ei viitsitty isomamman juhliin mennä muita tartuttamaan.

(Postauksen kuvat © Mette N. ellei toisin mainita)


Lauantain talkoot jäivät itseltäni vähän epäaktiivisiksi, kun oli aika voimaton olo. Kuvasin kuitenkin tallikavereideni tunnin ja talkoissa kannoin jotain kevyitä tavaroita ja puomeja.
Röllikin on jo parempaan päin, vaikka todella tönkösti lähtikin liikkeelle. Kävelytin (pysähdellen) tunnin hiekkatietä pitkin edestakaisin ja kaverini otti meistä kuvia, kun eihän mulla kauheasti onnistuneita ole Röllin kanssa. Osasin näyttää todella idiootilta kaikissa kuvissa, mutta onneksi Rölli pelasti! :D


Illalla olisi ollut tarjolla pizzaa ja muutakin evästä, mutten jaksanut niin myöhään olla, joten lähdin jo aikaisemmin kotiin. Katsottiin pikkuveljen kanssa makuunista vuokrattu lego-elokuva ja mulle oltiin otettu joku Street dance, ihan kiva, muttei kyllä ollut mikään "wow"-elämys.


Sunnuntaina Eepikin pääsi tallille, kuvailtiin pari valmennusta ja kävelytin taas Röllin. Harjasin ponin Eepin ehdotuksesta pihalla, mutta alku oli aikamoista häsellystä, kun ponilla oli virtaa ja se kyttäsi olematonta. Sain kuitenkin muutamalla kävelykierroksella Röllin hallittaviin ja lopun aikaa se möllöttikin kiltisti paikoillaan (mitä nyt yritti Eepin ruuat syödä..).


Uskalsi kastella varpaat! ;)

Kenttä oli hyvässä kunnossa, eli päästiin pehmeälle pohjalle köpöttelemään, jes! Paristi oli Rölli sitä mieltä, että nyt lähdetään mielipuolisesti huitelemaan, mutta onneksi äänenkorotus sai ponin miettimään kahdesti. Oikeastihan Rölli on niin jytky, että välillä sitä saa kiskoa kaikin voimin pois ruohotupsun kimpusta, eli jos se oikeasti päättää lähteä, niin mä en kyllä saisi sitä pideltyä, ainakaan noin pelkän riimun kanssa. Oli kuitenkin mukava viettää ponin kanssa aikaa, kun sen kanssa touhuaminen on nyt olosuhteiden pakossa jäänyt vähemmälle.

Käsky käy... :D Oon niin tuimana! © Eepi


Pusuja sai vaikka millä mitalla karsinassa, se on varmasti ollut tosi tylsistynyt, kun ei ole päässyt tarhaamaan tai muutenkaan oikein liikkumaan! :( Rölli tappoi mun limsapullonkin raa'asti, se varmaan tykkäisi jostakin lelusta, jolla voisi aina karsinassa leikkiä. Oon vähän laiminlyönyt ponin varusteiden huoltoa, joten kyytiä odotellessani päätin pestä myös suitset ja satulankin pienen empimisen jälkeen (Röllin satula on niin kulunut, että on turhauttavaa yrittää pestä sitä, kun työn jälki ei näy), että olisi sitten taas mukava aloittaa liikutus.

Tekohengitystä korvan kautta?


Tänään en ehtinyt tunnille, koska olin juoksemassa siellä viestikarnevaaleissa. Aidat meni ihan metsiin, ei kulkenut sitten yhtään ja askelkaan ei sopinut. Että neljällä askeleella meni ne välit, kun ei ollut rohkeutta yrittää kolmea, mutta siinä tilanteessa viisi kipittävää askelta tuntui huonolta vaihtoehdolta. Onneksi en kuitenkaan ole täysin toispuoleinen, niin pystyin jotenkin vasemmallakin jalalla ponnistamaan. Kuitenkin koen, että mitalien ulkopuolelle jäätiin mun tunaroinnin takia, sillä eroa pronssimitalisteihin oli vain 1,04s.

PONI! Pakko oli julkaista, vaikka en täysin edustakaan... ©Eepi

Pikajuoksu oli myös hankala, kun en ole tottunut tuonlaisia suorituksia suorittamaan, niin ei oikein juoksukaan kulkenut enää voimavarojen loppuessa. Onneksi pääsin nopeasti kotiin lämpimään suoraan Pyynikin kentältä, mulle tuli ihan hirmu kylmä siellä pinkissä t-paidassa ja trikoissa!

"Et kai sä nyt noin tee, kamera kuvaa!?"

Meillä on valmennusleiri tulossa viikonloppuna, yövytään pe-su tallilla ja kuvaillaan mahdollisesti videota. Yksi kuvaajakin on saatu melko varmasti sovittua, eli toivonmukaan paljon kuvia luvassa. Yritän myös päästä rästitunnille samalle tunnille Eepin ja Sasan kanssa, että saisin mahdollisimman pian ratsastettua sen pois.
 
© Eepi


Tarkotuksena mulla ei ollut vaan selittää näitä tylsiä asioita, mutta kun ei tullut mitään ideaa muustakaan, niin päädyin kuitenkin tähän. !Postausehdotuksia kommentteihin!





♥: Linda

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia!!♥ Ja kiva postaus muutenkin, ehdotuksia ei nyt oikein tuu mieleen kun kirjoittelen meidän kässäriä mutta tälläset postaukset on ainakin mukavia :D

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan näköinen poni! :) Ja muutenkin kivan oloinen blogi sulla!

    tiinajadexter.blogspot.fi
    Käy kurkkaan jos kiinnostaa! (:

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita, sekä risut että ruusut. Muistathan, että asiat voi aina ilmaista asialliseen sävyyn!